• HHSW-1
  • Banner 2
  • HHSW-3

Produk Kita

  • Agar

    Agar
  • kappa Carrageenan

    kappa Carrageenan
  • Agaro oligosakarida

    Agaro oligosaccharide
  • dgadg

Napa Pilih Kita

  • Minangka perusahaan patungan sci-tech asing -ino khusus nggawe R&D, produksi lan distribusi hidrokolloid ganggang, Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd., didegake ing taun 1990 kanthi pabrik karagenan lan agar luwih gedhe sing diadhepi pasar domestik lan internasional.

    Produksi sing profesional lan pasar internasional nggawe perusahaan dadi pujian lan kognisi pelanggan.