Kemajuan Perusahaan

Ing
2010

Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd., didegake.

Ing
2013

Prodhuk batch pertama nggawe produksi massal.

Ing
2014

Produksi tahunan lan penjualan agar luwih saka 300 ton, penghasilan 34,86 yuta RMB.

Ing
2015

Produksi tahunan lan adol agar luwih saka 500 ton, penghasilan 52,37 yuta RMB.

Ing
2016

Kadhaptar ing "Papan Tiga Anyar".

Ing
2017

Output Industri Kanggo Tuas Paling Dhuwur