Pambuka Perusahaan

Minangka perusahaan patungan sci-tech Sino-asing ing China sing spesialisasine ing R&D, produksi lan distribusi hidrokolloid ganggang, Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd., didegaké ing taun 1990 kanthi agar lan carrageenan pabrik sing luwih gedhe ngadhepi domestik lan internasional pasar.

Kanthi nggunakake rumput laut saka Indonesia lan China dadi bahan baku, Laut Global Fujian gumantung karo teknologi pamrosesan sing maju lan ningkatake teknologi ekstraksi kanggo ngasilake kabeh produk kanthi kualitas tinggi; produk utama kita yaiku agar-agar kelas panganan, agar bakteriologis, agar larut instan, carrageenan, agaro-oligosaccharide lan produk senyawa, kapasitas produksi tahunan bisa nganti 3000 ton. Produk kami wis diidini dening ISO, HALAL lan KOSHER, uga bisa memenuhi standar nasional China lan standar EU, lan laris ing saindenging China lan diekspor menyang wilayah Asia Tenggara, Eropa lan Amerika, lsp.

Minangka kunci kanggo perusahaan demonstrasi bioteknologi laut ing Tiongkok, Samodra Global Fujian nganakake kerjasama lan pertukaran kanthi institusi riset ilmiah lan institusi pamulangan sing luwih dhuwur ing omah lan ing luar negeri; produksi profesional lan pasar internasional nggawe perusahaan menang pujian lan kognisi pelanggan.

Kanthi ngetutake rasa tanggung jawab sosial, terus nggayuh inovasi lan terobosan, lan ngupayakake kualitas lan layanan sing paling apik, Laut Global Fujian bisa nyedhiyakake para pelanggan ing omah lan ing luar negeri produk lan layanan seri sing aman, sehat lan lingkungan.