Tanggung jawab Sosial

  • Perusahaan lan karyawan

Perusahaan kasebut mesthi ngetrapake konsep berorientasi masarakat, nglindhungi hak lan kapentingan karyawan perusahaan, nyedhiyakake akomodasi gratis lan nightingale kanggo karyawan lini produksi, nggawe kothak saran saran karyawan, ngrungokake swarane karyawan, lan ngupayakake nggawe platform kanggo tuwuhing perusahaan lan karyawan umume.

  • Perusahaan, pemasok lan pelanggan

Ing babagan pemasok lan pelanggan, kerja sama jangka panjang karo perusahaan kasebut wis ditindakake sajrone periode nglaporake. Manut konsep kejujuran lan kapercayan, perusahaan ngupayakake pembangunan karo para pemasok lan pelanggan, lan kerja sama wis dikuwatake.

  • Perusahaan lan masarakat

Minangka perusahaan publik sing ora ana dhaptar, perusahaan kasebut nggatekake tanggung jawab sosiale minangka perusahaan publik sing ora ana dhaptar nalika ngupayakake ngasilake ekonomi marang para pemegang saham. Kanggo ngetrapake strategi lan semangat pangembangan pengentasan kemiskinan nasional, perusahaan kasebut nindakake upaya aktif kanggo main peran perusahaan publik sing ora ana dhaptar kanggo ngladeni strategi pengentasan kemiskinan nasional. Sajrone periode nglaporake, perusahaan kasebut ngetrapake rencana penanggulangan kemiskinan kanthi macem-macem cara, lan ing taun-taun pungkasan, dheweke wis nyumbang puluhan ewu yuan kanggo ndhukung pambangunan wilayah sing mlarat.