Agar Oligose

  • Agaro oligosaccharide

    Agaro oligosakarida

    Agaro Oligosaccharide Fujian Global Ocean Biotechnology Agaro-oligosaccharide duwe sawetara kegiatan biologis khusus, kayata anti-oksidasi, anti-inflamasi, anti-virus lan pencegahan kolitis, lsp. Produk diekstrak lan diproses dening teknologi pangolahan ilmiah, kualitas kasebut cocog banget kanggo standar nasional lan Uni Eropa. Fujian Bioteknologi Samudra Global Agaro-oligosaccharide minangka jinis oligose kanthi tingkat polimerisasi (DP) 2 ~ 12 sawise hidrolisis, ...