Agar

  • Food Grade agar

    Panganan agar kelas

    Agar kelas bahan pangan Laut Fujian Global nggunakake rumput laut Indonesia lan Tionghoa minangka bahan baku, sing minangka bahan alami sing diekstrak saka rumput laut kanthi metode ilmiah. Agar minangka salah sawijining jinis koloid hidrofilik, sing ora bisa larut ing banyu adhem nanging gampang bisa larut ing banyu sing umob lan alon-alon dibuwang ing banyu panas. Agar kelas bahan pangan Laut Fujian Global bisa mbentuk gel sing larut sanajan larutan ing ngisor 1%, dadi salah sawijining bahan baku penting ing industri panganan. Bisa dadi aplikasi sing luwih apik ...
  • Bacteriological Agar 

    Bakteri Agar 

    Kelas obat agar-agar Fujian Global Ocean nggunakake Gelidium minangka bahan baku, diekstraksi kanthi metode sing luwih rumit lan ilmiah, sing penting kanggo budidaya biologis. Kelas obat agar-agar Fujian Global Ocean duwe kaluwihan ing suhu gelling sithik, transparansi sing apik, ora ana udan lsp.. Sajrone budidaya biologis, agar minangka agen koagulasi sing apik bisa mindhah medium bakteriologis cair dadi medium bakteriologis sing padhet utawa setengah padhet. –Kultur bakteriologi ...
  • Instant Soluble Agar

    Agar Larut Instan

    Agar, dijenengi agar-agar, minangka salah sawijining jinis polisakarida saka gracilaria lan ganggang abang liyane. Amarga nggawe gel khusus lan karakteristik sing sehat, mula digunakake ing industri panganan, farmasi, kimia lan biologis saben dinane. Ing basis agar normal, Fujian Global Ocean Biotechnology Co, .Ltd ngasilake agar larut instan suhu rendah kanthi teknologi ilmiah. Nduwe ciri kelarutan sing luwih apik ing suhu sithik lan kecepatan larut sing luwih cepet, bisa ...