Agaro oligosakarida

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Agaro Oligosakarida
Fujian Bioteknologi Samudra Global Agaro-oligosaccharide duwe sawetara kegiatan biologis khusus, kayata anti-oksidasi, anti-peradangan, anti-virus lan pencegahan kolitis, lsp. Produk diekstrak lan diproses nganggo teknologi pangolahan ilmiah, kualitas kasebut salaras karo nasional lan standar UE. Fujian Bioteknologi Samudra Global Agaro-oligosaccharide minangka jinis oligose kanthi tingkat polimerisasi (DP) 2 ~ 12 sawise hidrolisis, sing duwe viskositas sing kurang, kelarutan dhuwur, titik beku lan aktivitas sing dhuwur.

Karakteristik
Minangka jinis polisakarida laut, agar normal duwe viskositas dhuwur lan kelarutan banyu kurang, ora gampang diserep, mula aplikasi kasebut winates banget. Nanging agaro-oligosakarida kanthi degradasi, nduweni kelarutan sing apik ing banyu, bisa nresep awak manungsa, ora mung duwe karakteristik umum oligosakarida fungsional, uga nduweni akeh fitur fisik sing ora bisa diganti oligosakarida umum, kayata anti kuat -cancer, anti-oksidasi, kegiatan anti-inflamasi, resistensi pembusukan lan pati pati tahan, iku minangka salah sawijining potensial pangembangan oligosakarida.

Fungsi
1. Pengaruh probiotik usus
Fujian Global Ocean Agaro-oligosaccharides bisa nyebar bifidobacterium lan lactobacillus, nyuda wektu adaptasi tuwuhing bakteri sing nguntungake, kanthi cepet ningkatake efek panyebaran. Iki nduweni resistensi pencernaan kanthi enzim gastrointestinal ndhuwur. Sawise perawatan 24H karo enzim gastrointestinal ndhuwur, meh kabeh oligosakarida ora kena pengaruh karo enzim amilolitik. Iki ora bisa dicerna utawa diserap dening saluran gastrointestinal host lan bisa tekan usus gedhe.

2. Pelembab lan putih
Oligosakarida Laut Global Fujian nuduhake higroskopisitas sing apik lan duweni efek pelembab.
Kanthi khasiat sing unik kanggo nyegah kegiatan monophenolase lan diphenolase tyrosinase, bisa nyuda pembentukan melanin ing kulit lan duwe aktivitas penghambat sing apik. Mula, bisa ditambahake menyang kosmetik minangka bahan pemutih.

3. Peningkatan anti-tumor lan imun
Iki nyandhet produksi sel kanker kanthi nyandhet aktivitas sel tumor kayata kanker lambung, kanker ati lan kanker kandung kemih, lan kanthi nyandhet produksi prostagladin PGE2 lan ngindhuksi sekresi faktor nekrosis tumor TNF-α, saéngga bisa nyegah produksi sel kanker

4. Efek bakteriostatik
Minangka pengawet alami sing apik, duweni efek bakteriostatik sing kuat lan efektif nyuda produksi koloni bakteri sing mbebayani nalika konsentrasi tekan 3,11%. Iki minangka bahan pengawet sing kasusun saka agarobiose sing bisa digunakake kanggo njaga panganan lan minuman seger lan kanthi efektif nyegah perubahan warna, korupsi lan oksidasi.

5. Efek anti-inflamasi
Preparasi oral bisa nyegah lan ngobati arthritis rheumatoid kronis, tanpa sitotoksisitas. Iki uga nyandhet produksi NO (oksida nitrat sing gedhe banget nyebabake arthritis rheumatoid), sing bisa digunakake kanggo nyegah lan ngobati penyakit inflamasi kronis kayata arthritis.

Lamaran
1. Lapangan medis
Obat antikanker: Hidrolisis enzimatik digunakake kanggo njupuk oligosakarida. Sawise eksperimen tikus 15 dina, ditemokake tingkat hambat oligosakarida 64mg / kg ing sel kanker yaiku 48,7%.
Obat proteksi ati: Molekul medium agaro-oligosaccharide (ML) bisa nglindhungi kegiatan SOD lan GSH-PX, lan duwe efek proteksi sing apik tumrap ciloko ati.
Obat kardiovaskular: Agaro-oligosaccharide duweni pengaruh signifikan kanggo nyegah angiogenesis, sing utamane disebabake nggawe apoptosis sel endothelial vena umbilik lan mblokir siklus sel ing fase S.
Obat anti-inflamasi: Nyegah lan ngobati penyakit inflamasi kronis kayata rheumatoid arthritis.

2. Panganan kesehatan
Produk susu: Agaro-oligosaccharide ora dicerna dening saluran gastrointestinal host, nanging kanthi selektif bisa ngrangsang tuwuhing bifidobacterium lan lactobacillus rong bakteri sing nguntungake ing saluran usus inang, lan nyandhet tuwuhing bakteri sing mbebayani kayata enterococcus, saengga bisa nambah kesehatan tuan rumah. Iki minangka jinis prebiotik anyar. Efek pangembangan pertumbuhan agar-oligosakarida ing probiotik luwih apik tinimbang pektin-oligosakarida.
Pelestarian panganan: Pengawet
Agar-oligosaccharide minangka jinis pengawet alami, sing bisa njaga panganan lan minuman seger lan kanthi efektif nyegah pangowahan warna, korupsi lan oksidasi. Agen pengisi: Agar-oligosakarida bisa digunakake minangka pangisi lan penyebar kanthi legi sing dhuwur amarga ora bisa bosok bakteri usus lan duwe keunikan sing dibandhingake oligosakarida liyane.

3. Panganan fungsional
Jumlah sing ditambahake yaiku 0,05% ~ 10% saka bobot total pakan. Miturut tes budaya, kekebalan, resistensi penyakit, tingkat tuwuh lan tingkat kaslametan iwak kayata tilapia, urang kaya udang putih Amerika Selatan, kerang lan kepiting sacara signifikan dibandhingake karo klompok kontrol. Agaro-oligosakarida minangka tambahan feed alami sing apik.

4. Kosmetik
Asale saka rumput laut alami murni, sing ora beracun lan aman digunakake. Cocog kanggo dikombinasikake karo bahan liyane minangka aditif kosmetik sing anyar. Kajaba iku, oligosakarida minangka gula netral, tanpa akeh klompok hidroksi ing unit struktural, lan bisa dikombinasikake karo akeh molekul banyu kanggo mbentuk ikatan hidrogen. Mula, oligosakarida duwe higroskopisitas sing apik. Liwat nyandhet reaksi oksidasi tyrosinase, nyuda pembentukan melanin ing kulit lan mutihake kulit.

Indeks Fisikokimia

Kekuwatan Gel

G / cm)

PH

Gelar polimerisasi

DP)

Viskositas

Mpa.s)

Kerusuhan

NTU

Keputihan

%)

Larut Suhu

℃)

Awu

%)

Kelembapan

%)

20 ~ 200

5 ~ 7

2 ~ 20

5 ~ 15

≤35

≥45

≥70

≤5.0

≤12

Cathetan: parameter viskositas yaiku solusi 1,5% ing sangisoré 100.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan