Agarose

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Agarose minangka polimer linier sing struktur dhasare yaiku rantai dawa bolak-balik 1, 3-gandheng β-D-galaktosa lan 1, 4-gandheng 3, 6-anhydro-α-L-galactose. Agarose umume larut ing banyu nalika digawe panas nganti ndhuwur 90 ℃, lan wujud gel semi-padat sing apik nalika suhu mudhun nganti 35-40 ℃, sing dadi fitur utama lan dhasar panggunaan pirang-pirang. Sifat-sifat gel agarose biasane ditulis nganggo kekuwatan gel. Yen saya dhuwur kekuatan, luwih apik kinerja gel.

Agarose murni asring digunakake ing laboratorium biokimia minangka dhukungan semi-padhet ing elektroforesis, kromatografi lan teknologi liyane kanggo pamisahan lan analisis biomolekul utawa molekul cilik.

Elektroforesis agar-gel uga umume digunakake kanggo ngisolasi lan ngenali asam nukleat, kayata idhentifikasi DNA, watesan DNA, priksa peta, lan liya-liyane. Amarga operasi sing trep, peralatan sing gampang, ukuran sampel cilik lan resolusi dhuwur, metode iki dadi salah sawijining metode eksperimen sing umum digunakake ing riset teknik genetik.

CAS: 9012-36-6; 62610-50-8
EINECS: 232-731-8
Kekuwatan gel: ≥1200g / cm ((1,0% gel)
Suhu gelling: 36,5 ± 1 ℃ (1,5 gel)
Suhu leleh: 88.0 ± 1 ℃ (1,5 gel)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan