Agarose

  • Agarose

    Agarose

    Agarose minangka polimer linier sing struktur dhasare yaiku rantai dawa bolak-balik 1, 3-gandheng β-D-galaktosa lan 1, 4-gandheng 3, 6-anhydro-α-L-galactose. Agarose umume larut ing banyu nalika digawe panas nganti ndhuwur 90 ℃, lan wujud gel semi-padat sing apik nalika suhu mudhun nganti 35-40 ℃, sing dadi fitur utama lan dhasar panggunaan pirang-pirang. Sifat-sifat gel agarose biasane ditulis nganggo kekuwatan gel. Yen saya dhuwur kekuatan, luwih apik kinerja gel. Agarose murni iku ...