Bakteri Agar 

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Kelas obat agar-agar Fujian Global Ocean nggunakake Gelidium minangka bahan baku, diekstraksi kanthi metode sing luwih rumit lan ilmiah, sing penting kanggo budidaya biologis.

Kelas obat agar-agar Fujian Global Ocean duwe kaluwihan ing suhu gelling sithik, transparansi sing apik, ora ana udan lsp.. Sajrone budidaya biologis, agar minangka agen koagulasi sing apik bisa mindhah medium bakteriologis cair dadi medium bakteriologis sing padhet utawa setengah padhet.

–Tanaman bakteriologis - Reagen medis
–Jeli herbal lan obat-obatan herbal China liyane
–Rasa utawa salep.
 

Suhu leleh (1,5%)    78 ℃
Penampilan      Bubuk putih
Kekuwatan Gel        600 ~ 900g / cm²
Presipitasi fosfat    Ora ana presipitasi sawise tekanan dhuwur

 

Arsenik (Minangka) (ppm) ≤3mg / kg
PH        6 ~ 7
Salmonella        Ora Ndeteksi

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan