Bakteri Agar

  • Bacteriological Agar 

    Bakteri Agar 

    Kelas obat agar-agar Fujian Global Ocean nggunakake Gelidium minangka bahan baku, diekstraksi kanthi metode sing luwih rumit lan ilmiah, sing penting kanggo budidaya biologis. Kelas obat agar-agar Fujian Global Ocean duwe kaluwihan ing suhu gelling sithik, transparansi sing apik, ora ana udan lsp.. Sajrone budidaya biologis, agar minangka agen koagulasi sing apik bisa mindhah medium bakteriologis cair dadi medium bakteriologis sing padhet utawa setengah padhet. –Kultur bakteriologi ...