Produk Senyawa

  • Jelly Powder

    Bubuk sele

    Bubuk sele digawe saka carrageenan, permen karet, glukosa lan bahan baku panganan liyane, minangka solusi langsung kanggo nggawe jeli. Kanthi nggunakake carrageenan sing dicampur karo bahan liyane, bubuk sele bisa duwe ciri koagulasi, penylametan banyu lan nggawe jeli luwih alus. Wêdakakêna sele minangka salah sawijining serat diet tinggi kanthi semi-serat larut banyu, sing ngakoni fungsi perawatan kesehatan ing omah lan ing luar negeri. Efektif ngusir atom logam berat lan radioaktif ...
  • Soft Candy Powder

    Bubuk Permen Coklat

    Wêdakakêna permen empuk biasane gel senyawa, padha karo panggunaan bahan panganan ing sele, bubuk permen adhedhasar agar-agar memiliki kekuatan gel. Sampeyan bisa nggawe permen alus kanthi gelatinisasi sing kuat, transparansi dhuwur, bening kristal, elastisitas sing kuat lan rasa alus kanthi nggabungake agar-agar, carrageenan lan bahan liyane. Permen empuk sing digawe saka bubuk permen empuk komplek permen karet duwe rasa alus, luwih elastis , transparansi sing apik, jumlah aditif cilik, biaya murah, ...
  • Beer Clarifying Agent

    Agen Klarifikasi Bir

    Agen Klarifikasi Bir diekstrak saka ganggang laut sing paling apik. Minangka produk ijo alami, keamanane wis ditampa dening Organisasi Pertanian Pangan PBB. Khasiat agen klarifikasi wort yaiku nyerep protein wort, mbusak nitrogen sing bisa ditrapake, nggawe bir bening lan nundha umur bir. Agen klarifikasi bir duwe rong jinis: granula lan bubuk. Iki nduweni ciri khas panggunaan sing murah, biaya murah lan efek sing jelas, lan bisa nambah ...