Hubungi Kita

Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd.

Alamat

JINDU OCEAN MEDICINE BIOLOGY TECH INDUSTRIAL PARK, ZHAOAN, FUJIAN CHINA

Telpon

86-596-3558688

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita