Panganan agar kelas

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Agar kelas bahan pangan Laut Fujian Global nggunakake rumput laut Indonesia lan Tionghoa minangka bahan baku, sing minangka bahan alami sing diekstrak saka rumput laut kanthi metode ilmiah. Agar minangka salah sawijining jinis koloid hidrofilik, sing ora bisa larut ing banyu adhem nanging gampang bisa larut ing banyu sing umob lan alon-alon dibuwang ing banyu panas.

Agar kelas bahan pangan Laut Fujian Global bisa mbentuk gel sing larut sanajan larutan ing ngisor 1%, dadi salah sawijining bahan baku penting ing industri panganan. Bisa ditrapake kanthi luwih apik ing panganan minangka agen penebalan, agen pembeku, agen suspensi, agen emulsi, agen pengawet lan stabil.
–Yogurt, susu lan produk susu liyane
–Juice lan omben-omben padhet liyane
- Produk krim es
–Pudding, produk sele
–Prodhuk Keju
–Sauces lan bisa produk panganan
–Roti lan panganan liyane
– Produk perawatan kulit lan produk pembersih kulit

Lembar Data Teknis

Arsenik (Minangka) (ppm) ≤3mg / kg
PH 6 ~ 7
Salmonella Ora Ndeteksi
Tes Pati Pass Test
Kekuwatan Gel (g / cm) 500-1500
Awu (%) ≤5

 

E.coli Ora Ndeteksi
Kekeruhan (NTU) 20 ~ 40
Timbal (ppm) ≤3mg / kg
Ambune Ora Ana ambu ora enak
Ragi lan cetakan (cfu / g) ≤500

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan