Kelas Makanan Agar

  • Food Grade agar

    Panganan agar kelas

    Agar kelas bahan pangan Laut Fujian Global nggunakake rumput laut Indonesia lan Tionghoa minangka bahan baku, sing minangka bahan alami sing diekstrak saka rumput laut kanthi metode ilmiah. Agar minangka salah sawijining jinis koloid hidrofilik, sing ora bisa larut ing banyu adhem nanging gampang bisa larut ing banyu sing umob lan alon-alon dibuwang ing banyu panas. Agar kelas bahan pangan Laut Fujian Global bisa mbentuk gel sing larut sanajan larutan ing ngisor 1%, dadi salah sawijining bahan baku penting ing industri panganan. Bisa dadi aplikasi sing luwih apik ...