Agar Larut Instan

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Agar, dijenengi agar-agar, minangka salah sawijining jinis polisakarida saka gracilaria lan ganggang abang liyane. Amarga nggawe gel khusus lan karakteristik sing sehat, mula digunakake ing industri panganan, farmasi, kimia lan biologis saben dinane.

Ing basis agar normal, Fujian Global Ocean Biotechnology Co, .Ltd ngasilake agar larut instan suhu rendah kanthi teknologi ilmiah. Iki nduweni karakteristik kelarutan sing luwih apik ing suhu sithik lan kecepatan kelarutan sing luwih cepet, bisa dibubarake udakara 55 ℃ sajrone sepuluh menit. Uga duwe sawetara ciri khusus kanthi penebalan, pembentukan gel, penundaan, perbaikan rasa lan suplemen serat panganan

–Yogurt, susu lan produk susu liyane – Jus jus lan ombenan padhet liyane
–Produksi puding mung
–Prodhuk saos Kastar
–Prodhuk sing diprayogakake

Kekuwatan Gel (g / cm²) 500 ~ 1500
Kekeruhan (NTU) 20 ~ 40
Keputihan (%) 40 ~ 60
PH 6 ~ 7
Awu (%)   ≤5
Tes Pati Tes sing Lulus

 

Ragi lan jamur (cfu / g) ≤500
Salmonella Negatif
Coli Negatif
Suhu larut 55 ℃
Timbal (ppm     ≤3mg / kg
Arsenik (Minangka) (ppm) ≤3mg / kg

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan