Agar Larut Instan

  • Instant Soluble Agar

    Agar Larut Instan

    Agar, dijenengi agar-agar, minangka salah sawijining jinis polisakarida saka gracilaria lan ganggang abang liyane. Amarga nggawe gel khusus lan karakteristik sing sehat, mula digunakake ing industri panganan, farmasi, kimia lan biologis saben dinane. Ing basis agar normal, Fujian Global Ocean Biotechnology Co, .Ltd ngasilake agar larut instan suhu rendah kanthi teknologi ilmiah. Nduwe ciri kelarutan sing luwih apik ing suhu sithik lan kecepatan larut sing luwih cepet, bisa ...