Bubuk sele

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Bubuk sele digawe saka carrageenan, permen karet, glukosa lan bahan baku panganan liyane, minangka solusi langsung kanggo nggawe jeli. Kanthi nggunakake carrageenan sing dicampur karo bahan liyane, bubuk jeli bisa duwe ciri koagulasi, penylametan banyu lan nggawe jeli luwih alus.

Wêdakakêna sele minangka salah sawijining serat diet tinggi kanthi semi-serat larut banyu, sing ngakoni fungsi perawatan kesehatan ing omah lan ing luar negeri. Iki bisa sacara efektif ngusir atom logam abot lan isotop radioaktif saka awak, duwe peran "pembersih gastrointestinal", lan kanthi efektif nyegah lan ngobati hipertensi, kolesterol tinggi, penyakit jantung koroner, diabetes kayata obesitas lan konstipasi.

Fakta Nutrisi

Jeneng Produk Bubuk sele
Isi Referensi Isi saben 100 gram
Energi 378 Kilocalorie
Protein 7.1 g
Kelembapan 1 g
Karbohidrat 90,7 g
Gula 90,7 g
Na 520 mg
Kcl 4 mg
Ca 4 mg
Fe 0,1 mg
Iodide 0,6 μg
Niacin (nikotinamida) 1,19 mg

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan