Bubuk sele

  • Jelly Powder

    Bubuk sele

    Bubuk sele digawe saka carrageenan, permen karet, glukosa lan bahan baku panganan liyane, minangka solusi langsung kanggo nggawe jeli. Kanthi nggunakake carrageenan sing dicampur karo bahan liyane, bubuk sele bisa duwe ciri koagulasi, penylametan banyu lan nggawe jeli luwih alus. Wêdakakêna sele minangka salah sawijining serat diet tinggi kanthi semi-serat larut banyu, sing ngakoni fungsi perawatan kesehatan ing omah lan ing luar negeri. Efektif ngusir atom logam berat lan radioaktif ...