Pameran Aditif lan Bahan Pangan Internasional FIC China 2019

Ing tanggal 18-20 Maret 2019 Pameran Aditif lan Bahan-Bahan FIC China Internasional dianakake ing Shanghai, China. Samudra Global rawuh ing pameran kasebut.

Minangka pabrikan hidrokloid profesional ing China kanthi luwih saka 20 taun, Samodra Global gumantung karo teknologi pamroses canggih lan ningkatake teknologi ekstraksi kanggo ngasilake saben produk kanthi kualitas tinggi; produk utama kita yaiku agar-agar kelas panganan, agar bakteriologis, agar larut instan, carrageenan, agaro-oligosaccharide lan produk senyawa, kapasitas produksi tahunan bisa nganti 3000 ton. Produk kami wis diidini dening ISO, HALAL lan KOSHER, uga bisa memenuhi standar nasional China lan standar EU, lan laris ing saindenging China lan diekspor menyang wilayah Asia Tenggara, Eropa lan Amerika, lsp.

Rincian Pameran
Lokasi: Shanghai, China
Wektu: 18 - 20 Maret, 2019
Booth No. 52F20/52G21

Bahan-bahan Panganan China minangka acara sing pengaruh lan kohesif kanggo aditif panganan lan industri bahan ing Asia. Wis luwih saka 26 taun acara iki diatur saben taun ing China. Perusahaan industri kasebut melu ing acara iki, narik puluhan ewu pengunjung profesional. Saben taun, jumlah peserta saya akeh. FIC 2019 dijadwalake saka "18 Maret nganti 20 Maret, 2019", ing Pusat Pameran lan Konvensi Nasional (Shanghai), China. Kajaba pameran produk lan layanan paling anyar, para pengunjung uga peserta pameran bisa melu ing serangkaian kuliah, seminar teknis, forum puncak lan forum akademisi. Ing acara ningkatake ilmu kasebut, para peserta bisa nemokake gambaran sing jelas babagan tren pangembangan industri panganan, kemajuan, kahanan saiki, inovasi, tren konsumsi panganan, peraturan lan standar, lan pangembangan aditif panganan.

Loro-lorone, pemasok lan pembeli saka pasar domestik lan luar negeri siyap ngalami saga acara peluncuran produk lan teknologi anyar, lan serangkaian seminar lan forum, sing durung nate sampeyan lakoni.

Gambar pameran

fadg


Wektu kiriman: Sep-08-2020