Fi Eropa 2019 - Bahan Bahan lan Pameran Teknologi

Samudra Global rawuh ing Bahan Panganan Eropa 2019 wiwit tanggal 3–5, 2019 ing Paris, Prancis.
Wektu pameran: 3-5 Des 2019
Lokasi pameran: Paris, Prancis
Booth No.:7Q150
Produk Pameran: Agar Agar; Carrageenan

Pambuka Pameran:
Fi Eropa, diatur kaping pindho dening UBM International Media sing misuwur ing saindenging jagad, dianakake ing Paris, Prancis, ing taun 2017. Pameran iki minangka acara internasional sing nyata ing industri bahan lan teknologi panganan. Mung ing 3 dina, sampeyan bakal nemoni luwih akeh kesempatan bisnis tinimbang sing bisa sampeyan bayangake. Sampeyan bakal diubengi dening mitra nyata, dipercaya lan profesional. Nggawe hubungan bisnis sing kuat lan aja nganti lali kesempatan paling apik kanggo dodolan global.
Saiki, pameran kasebut minangka koleksi suplemen bahan panganan paling gedhe ing donya, eksportir teknologi bahan, pameran profesional tritunggal pamilih bahan, wis dadi bahan bahan panganan sing paling waspada kanggo puncak perdagangan paling dhuwur. Ing taun-taun pungkasan, bahan-bahan panganan Tionghoa wis diregani kanthi bertahap dening pasar internasional amarga macem-macem sugih, kualitas tinggi lan rega murah. Perusahaan bahan panganan nalika ngenalake teknologi lan produk paling anyar ing wektu sing padha, uga nambah upaya njelajah pasar internasional. perusahaan Tionghoa sing melu pameran sajrone pirang-pirang taun, dadi konsensus akeh perusahaan bahan panganan kanggo nggedhekake pasar jaban rangkah lan ningkatake daya saing pasar internasional liwat pameran iki.
Kanthi wiyar 80.000 meter persegi, pameran 2017 narik luwih saka 1.800 peserta pameran lan luwih saka 26.000 pengunjung profesional saka 119 negara lan wilayah, 78% sing duwe hak tuku lan 29% sing duwe anggaran luwih saka 500.000 euro.

Gambar pameran:

sdgdgg

asf

saggegasg


Wektu kiriman: Sep-08-2020