Amerika Selatan (Brasil) Bahan Panganan Internasional Tampilake 2019

Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd rawuh ing Bahan Pangan Amerika Selatan 2019 wiwit tanggal 20-22 Agustus 2019 ing Sao Paulo, Brasil. Minangka salah sawijining pasar anyar kanggo kita, kita wis ngekspor carragee menyang pelanggan Amerika Selatan, sing nyedhiyakake produk daging lan susu. Kita wis nyebar agar kanthi mboko sithik ing Brasil lan Argentina uga.

Wektu pameran: 20-22 Agustus, 2019
Lokasi pameran: Sao Paulo, Brasil
Booth No.<<-79
Produk Pameran: Agar Agar; Carrageenan
Siklus pameran: setaun sepisan

Pambuka Pameran:
Pameran Bahan lan Teknologi Internasional Amerika Selatan (Fi E Hi 2019) diatur dening CMP Business Media ing Expo Center North ing Sao Paulo, Brasil. Minangka pameran industri panganan sing berwibawa lan profesional ing Amerika Selatan, Amerika Selatan Fi lan Amerika Selatan Hi dianakake kanthi gantian, Fi lan Hi digabung. Acara kasebut bakal diiringi CPHI SOUTH AMERICA, Pameran Bahan Baku Farmasi Dunia Amerika Selatan. Acara kasebut minangka salah sawijining pameran bahan baku farmasi Amerika Latin paling gedhe lan bakal dianakake bebarengan. lan papan dadi FISA, Pertunjukan Bahan Makanan Internasional Amerika Selatan 2015 ing Brasil.
Jembaré luwih saka 20.000 meter persegi, Acara Bahan-bahan Brasil 2018 narik kawigaten para tamu profesional 11.225, lan luwih saka 500 merek panganan kasedhiya kanggo promosi produk lan teknologi anyar. 83% perusahaan sing melu negesake negesake pameran kasebut, percaya manawa pameran kasebut entuk pangarepan partisipasi lan entuk asil sing memuaskan. 94% perusahaan percaya manawa pameran kasebut ngidini dheweke njaga pelanggan sing saiki, berkembang sepuluh kali, lan nguatake pangenalan merek, dadi cara sing apik kanggo promosi perusahaan.

Gambar pameran:

dsfafa

safafasf


Wektu kiriman: Sep-08-2020