Pameran Bahan-bahan Panganan Internasional Rusia kaping 22 taun 2019

Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd melu pameran, nuduhake produk sing paling laris lan gambar perusahaan. Minangka salah sawijining pasar konsumsi agar lan carrageenan sing luwih gedhe, yaiku kaloro kaloro ngenalake awake dhewe karo pelanggan Rusia. Kita wis ngekspor agar menyang Rusia lan Ukranie, sukses gedhe yaiku entuk kerjasama distribusi eksklusif karo pelanggan Rusia lan Ukraina.

Wektu pameran: 19-22 Februari, 2019
Papan pameran: Moskow, Rusia
Produk pameran: Agar & Carrageenan
Booth no.:B612

Pambuka Pameran:
Bahan Pameran Rusia (FIR) dianakake dening ITE Group PLC ing Inggris. Pameran sing dianakake wiwit taun 1998, sawise 20 taun pangembangan presipitasi, pameran kasebut wis dadi pengaruh paling gedhe ing Rusia, siji-sijine bahan tambahan panganan lan pameran profesional, radiasi sajrone tilas Uni Soviet, menteri pertanian Rusia, pembangunan ekonomi lan perdagangan Rusia, dhukungan saka lembaga resmi federasi Rusia kayata produsen aditif panganan.
Wis pirang-pirang taun, panganan dadi komoditas impor massal tradisional ing Rusia, nyumbang 1/4 saka total impor, mung nomer loro kanggo mesin lan peralatan lan sarana transportasi (cacahe udakara 35% saka total impor) ing kabeh kategori komoditas impor. Masyarakat Rusia gumantung banget karo panganan impor ing saben dinane. Saiki, kapasitas produksi industri bahan pangan domestik Rusia kurang saka 50% kebutuhan nasional, lan udakara 90% aditif ing pasar diimpor saka luar negeri. Rusia wis kabukten dadi pasar sing apik banget kanggo perusahaan bahan panganan. Minangka eksportir panganan, bahan pangan lan bahan tambahan, China duwe kaunggulan gedhe babagan kinerja biaya menyang Rusia, lan volume perdagangane saya mundhak saben taun. Utamane, protein sayuran, protein kedele, stevia, sayuran dehidrasi lan produk liyane disambut dening grosir Rusia.

Range Pameran:
● Gula pasir lan sirup
● Produk panggang lan panganan cuci mulut
● Lemak, sulih lemak lan minyak sing bisa dipangan
● Saos lan bumbu
● Roh, minuman keras lan anggur
● Produk kedele
● Woh-wohan, sayuran lan kacang-kacangan
● Budaya wiwitan
● Roh, minuman keras lan anggur
● Penyedia layanan sing gegandhengan
● Koloid lan pati
● produk setengah rampung

Gambar pameran:

fdhfeh

gsdfhd


Wektu kiriman: Sep-08-2020