Warta Perusahaan

  • Fi Europe 2019 – Food Ingredients and Technology Exhibition
    Wektu kiriman: 09-08-2020

    Samudra Global rawuh ing Bahan Panganan Eropa 2019 wiwit tanggal 3–5, 2019 ing Paris, Prancis. Wektu pameran: 3- 5 Des 2019 Lokasi pameran: Paris, France Booth No.:7Q150 Produk Pameran: Agar Agar; Pambuka Pameran Carrageenan: Fi Eropa, diatur kaping pindho dening UBM sing misuwur ing jagad ...Waca liyane »

  • 2019 FIC China International Food Additives and Ingredients Exhibition
    Wektu kiriman: 09-08-2020

    Ing tanggal 18-20 Maret 2019 Pameran Aditif lan Bahan-Bahan FIC China Internasional dianakake ing Shanghai, China. Samudra Global rawuh ing pameran kasebut. Minangka produsen hidrokoloid profesional ing Tiongkok kanthi luwih saka 20 taun, Samodra Global gumantung karo teknologi pangolahan canggih lan ...Waca liyane »

  • South America (Brazil) International Food Ingredients Show 2019
    Wektu kiriman: 09-08-2020

    Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd rawuh ing Bahan Pangan Amerika Selatan 2019 wiwit tanggal 20-22 Agustus 2019 ing Sao Paulo, Brasil. Minangka salah sawijining pasar anyar kanggo kita, kita wis ngekspor carragee menyang pelanggan Amerika Selatan, sing nyedhiyakake produk daging lan susu. Kita duwe ...Waca liyane »

  • The 22nd Russia International Food Ingredients Exhibition 2019
    Wektu kiriman: 09-08-2020

    Fujian Global Ocean Biotechnology Co., Ltd melu pameran, nuduhake produk sing paling laris lan gambar perusahaan. Minangka salah sawijining pasar konsumsi agar lan carrageenan sing luwih gedhe, yaiku kaloro kaloro ngenalake awake dhewe karo pelanggan Rusia. Kita wis ngekspor agar menyang Rusia lan ...Waca liyane »

  • 2018 FIC China International Food Additives and Ingredients Exhibition
    Wektu kiriman: 09-08-2020

    Tanggal 22-24 Maret 2018 Pameran Aditif Internasional lan Bahan-bahan FIC China dianakake ing Shanghai, China. Samudra Global rawuh ing pameran kasebut. Minangka produsen hidrokoloid profesional ing Tiongkok kanthi luwih saka 20 taun, Samodra Global gumantung karo teknologi pangolahan canggih lan ...Waca liyane »

  • FI in Russia 2018
    Wektu kiriman: 09-08-2020

    Minangka pabrikan hidrokloid profesional ing China kanthi luwih saka 20 taun, Samodra Global gumantung karo teknologi pamroses canggih lan ningkatake teknologi ekstraksi kanggo ngasilake saben produk kanthi kualitas tinggi; produk utama kami yaiku agar bahan pangan, agar bakteriologis, aga larut instan ...Waca liyane »

  • |Food Ingrediennts Europe & Natural Ingredients|Fie 2017|2017
    Wektu kiriman: 09-08-2020

    Samudra Global nekani Bahan Panganan Eropa 2017 wiwit tanggal 28 Nov 30, 2017 ing Frankfurt, Jerman. Wektu pameran: 28- 30 Nov 2017 Lokasi pameran: Messe Frankfurt Ludwig-Erhard-Anlage 1 60327 Frankfurt am Main Booth No. 11.0C83 Produk Pameran: Agar Agar; Poin Pameran Carrageenan: kanggo ...Waca liyane »

  • 2017 FIC China International Food Additives and Ingredients Exhibition
    Wektu kiriman: 09-08-2020

    Jeneng lan skala pameran: Pameran Aditif lan Bahan-Bahan Pangan Internasional China 21 (2017 FIC) 2017 dianakake kanthi hebat ing Pusat Pameran Nasional Pameran Shanghai wiwit tanggal 24 nganti 26 Maret 2017, kanthi total 1355 pameran. Pameran FIC wis diakoni dening industri ing ...Waca liyane »

  • 2016 FIC China International Food Additives and Ingredients Exhibition
    Wektu kiriman: 09-08-2020

    Tanggal 23-25 ​​Maret 2016 Pameran Aditif lan Bahan-Bahan FIC China Internasional dianakake ing Shanghai, China. Samudra Global rawuh ing pameran kasebut. Minangka produsen hidrokoloid profesional ing Tiongkok kanthi luwih saka 20 taun, Samodra Global gumantung karo teknologi pangolahan canggih lan ...Waca liyane »

  • 2015 FIC China International Food Additives and Ingredients Exhibition
    Wektu kiriman: 09-08-2020

    Tanggal 1-3 April 2015 Pameran Aditif Internasional lan Bahan-bahan FIC China dianakake ing Shanghai, China. Samudra Global rawuh ing pameran kasebut. Minangka produsen hidrokoloid profesional ing Tiongkok kanthi luwih saka 20 taun, Samodra Global gumantung karo teknologi pangolahan canggih lan ...Waca liyane »