Produk

  • Jelly Powder

    Bubuk sele

    Bubuk sele digawe saka carrageenan, permen karet, glukosa lan bahan baku panganan liyane, minangka solusi langsung kanggo nggawe jeli. Kanthi nggunakake carrageenan sing dicampur karo bahan liyane, bubuk sele bisa duwe ciri koagulasi, penylametan banyu lan nggawe jeli luwih alus. Wêdakakêna sele minangka salah sawijining serat diet tinggi kanthi semi-serat larut banyu, sing ngakoni fungsi perawatan kesehatan ing omah lan ing luar negeri. Efektif ngusir atom logam berat lan radioaktif ...
  • Agaro oligosaccharide

    Agaro oligosakarida

    Agaro Oligosaccharide Fujian Global Ocean Biotechnology Agaro-oligosaccharide duwe sawetara kegiatan biologis khusus, kayata anti-oksidasi, anti-inflamasi, anti-virus lan pencegahan kolitis, lsp. Produk diekstrak lan diproses dening teknologi pangolahan ilmiah, kualitas kasebut cocog banget kanggo standar nasional lan Uni Eropa. Fujian Bioteknologi Samudra Global Agaro-oligosaccharide minangka jinis oligose kanthi tingkat polimerisasi (DP) 2 ~ 12 sawise hidrolisis, ...
  • Food Grade agar

    Panganan agar kelas

    Agar kelas bahan pangan Laut Fujian Global nggunakake rumput laut Indonesia lan Tionghoa minangka bahan baku, sing minangka bahan alami sing diekstrak saka rumput laut kanthi metode ilmiah. Agar minangka salah sawijining jinis koloid hidrofilik, sing ora bisa larut ing banyu adhem nanging gampang bisa larut ing banyu sing umob lan alon-alon dibuwang ing banyu panas. Agar kelas bahan pangan Laut Fujian Global bisa mbentuk gel sing larut sanajan larutan ing ngisor 1%, dadi salah sawijining bahan baku penting ing industri panganan. Bisa dadi aplikasi sing luwih apik ...
  • Agarose

    Agarose

    Agarose minangka polimer linier sing struktur dhasare yaiku rantai dawa bolak-balik 1, 3-gandheng β-D-galaktosa lan 1, 4-gandheng 3, 6-anhydro-α-L-galactose. Agarose umume larut ing banyu nalika digawe panas nganti ndhuwur 90 ℃, lan wujud gel semi-padat sing apik nalika suhu mudhun nganti 35-40 ℃, sing dadi fitur utama lan dhasar panggunaan pirang-pirang. Sifat-sifat gel agarose biasane ditulis nganggo kekuwatan gel. Yen saya dhuwur kekuatan, luwih apik kinerja gel. Agarose murni iku ...
  • Refined Carrageenan

    Carrageenan olahan

    Carrageenan Fujian Global Karrageenan kappa olahan iki disiapake saka alga abang - Eucheuma, saka ɑ (1-3) -D-galactose-4-sulfate lan β (1-4) 3,6-dehidrasi-D setengah komposisi klompok sulfat parsial saka laktosa. Produk kasebut wis diproses kanthi ilmiah lan kualitas produk kasebut tundhuk karo standar nasional China lan Uni Eropa. Karakteristik kimia ● Kelarutan: ora larut ing banyu adhem, nanging bisa bengkak dadi blok lem, ora larut ing pelarut organik, ...
  • Bacteriological Agar 

    Bakteri Agar 

    Kelas obat agar-agar Fujian Global Ocean nggunakake Gelidium minangka bahan baku, diekstraksi kanthi metode sing luwih rumit lan ilmiah, sing penting kanggo budidaya biologis. Kelas obat agar-agar Fujian Global Ocean duwe kaluwihan ing suhu gelling sithik, transparansi sing apik, ora ana udan lsp.. Sajrone budidaya biologis, agar minangka agen koagulasi sing apik bisa mindhah medium bakteriologis cair dadi medium bakteriologis sing padhet utawa setengah padhet. –Kultur bakteriologi ...
  • Instant Soluble Agar

    Agar Larut Instan

    Agar, dijenengi agar-agar, minangka salah sawijining jinis polisakarida saka gracilaria lan ganggang abang liyane. Amarga nggawe gel khusus lan karakteristik sing sehat, mula digunakake ing industri panganan, farmasi, kimia lan biologis saben dinane. Ing basis agar normal, Fujian Global Ocean Biotechnology Co, .Ltd ngasilake agar larut instan suhu rendah kanthi teknologi ilmiah. Nduwe ciri kelarutan sing luwih apik ing suhu sithik lan kecepatan larut sing luwih cepet, bisa ...
  • Semi refined Carrageenan

    Semi nyaring Carrageenan

    Fujian Global Ocean kappa carrageenan umume disiapake saka alga abang - Eucheuma, saka ɑ (1-3) -D-galactose-4-sulfate lan β (1-4) 3,6-dehidrasi-D setengah komposisi klompok sulfat parsial laktosa . Produk kasebut wis diproses kanthi ilmiah lan kualitas produk kasebut tundhuk karo standar nasional China lan Uni Eropa. Karakteristik kimia ● Kelarutan: ora larut ing banyu adhem, nanging bisa dadi blok lem, ora larut ing pelarut organik, gampang larut ing ...
  • Soft Candy Powder

    Bubuk Permen Coklat

    Wêdakakêna permen empuk biasane gel senyawa, padha karo panggunaan bahan panganan ing sele, bubuk permen adhedhasar agar-agar memiliki kekuatan gel. Sampeyan bisa nggawe permen alus kanthi gelatinisasi sing kuat, transparansi dhuwur, bening kristal, elastisitas sing kuat lan rasa alus kanthi nggabungake agar-agar, carrageenan lan bahan liyane. Permen empuk sing digawe saka bubuk permen empuk komplek permen karet duwe rasa alus, luwih elastis , transparansi sing apik, jumlah aditif cilik, biaya murah, ...
  • Beer Clarifying Agent

    Agen Klarifikasi Bir

    Agen Klarifikasi Bir diekstrak saka ganggang laut sing paling apik. Minangka produk ijo alami, keamanane wis ditampa dening Organisasi Pertanian Pangan PBB. Khasiat agen klarifikasi wort yaiku nyerep protein wort, mbusak nitrogen sing bisa ditrapake, nggawe bir bening lan nundha umur bir. Agen klarifikasi bir duwe rong jinis: granula lan bubuk. Iki nduweni ciri khas panggunaan sing murah, biaya murah lan efek sing jelas, lan bisa nambah ...