Carrageenan olahan

  • Refined Carrageenan

    Carrageenan olahan

    Carrageenan Fujian Global Karrageenan kappa olahan iki disiapake saka alga abang - Eucheuma, saka ɑ (1-3) -D-galactose-4-sulfate lan β (1-4) 3,6-dehidrasi-D setengah komposisi klompok sulfat parsial saka laktosa. Produk kasebut wis diproses kanthi ilmiah lan kualitas produk kasebut tundhuk karo standar nasional China lan Uni Eropa. Karakteristik kimia ● Kelarutan: ora larut ing banyu adhem, nanging bisa bengkak dadi blok lem, ora larut ing pelarut organik, ...