Carrageenan olahan sepi

  • Semi refined Carrageenan

    Semi nyaring Carrageenan

    Fujian Global Ocean kappa carrageenan umume disiapake saka alga abang - Eucheuma, saka ɑ (1-3) -D-galactose-4-sulfate lan β (1-4) 3,6-dehidrasi-D setengah komposisi klompok sulfat parsial laktosa . Produk kasebut wis diproses kanthi ilmiah lan kualitas produk kasebut tundhuk karo standar nasional China lan Uni Eropa. Karakteristik kimia ● Kelarutan: ora larut ing banyu adhem, nanging bisa dadi blok lem, ora larut ing pelarut organik, gampang larut ing ...