Bubuk Permen Coklat

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Wêdakakêna permen empuk biasane gel senyawa, padha karo panggunaan bahan panganan ing sele, bubuk permen adhedhasar agar-agar memiliki kekuatan gel.

Sampeyan bisa nggawe permen alus kanthi gelatinisasi sing kuat, transparansi dhuwur, bening kristal, elastisitas sing kuat lan rasa alus kanthi nggabungake agar-agar, carrageenan lan bahan liyane. Permen empuk sing digawe saka bubuk permen empuk komplek permen karet duwe rasa alus, luwih elastis , transparansi sing apik, jumlah aditif cilik, biaya murah, suhu pembekuan sing bisa disetel, lan untu sing ora kelet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan