Bubuk Permen Coklat

  • Soft Candy Powder

    Bubuk Permen Coklat

    Wêdakakêna permen empuk biasane gel senyawa, padha karo panggunaan bahan panganan ing sele, bubuk permen adhedhasar agar-agar memiliki kekuatan gel. Sampeyan bisa nggawe permen alus kanthi gelatinisasi sing kuat, transparansi dhuwur, bening kristal, elastisitas sing kuat lan rasa alus kanthi nggabungake agar-agar, carrageenan lan bahan liyane. Permen empuk sing digawe saka bubuk permen empuk komplek permen karet duwe rasa alus, luwih elastis , transparansi sing apik, jumlah aditif cilik, biaya murah, ...