Agen Klarifikasi Wort

  • Beer Clarifying Agent

    Agen Klarifikasi Bir

    Agen Klarifikasi Bir diekstrak saka ganggang laut sing paling apik. Minangka produk ijo alami, keamanane wis ditampa dening Organisasi Pertanian Pangan PBB. Khasiat agen klarifikasi wort yaiku nyerep protein wort, mbusak nitrogen sing bisa ditrapake, nggawe bir bening lan nundha umur bir. Agen klarifikasi bir duwe rong jinis: granula lan bubuk. Iki nduweni ciri khas panggunaan sing murah, biaya murah lan efek sing jelas, lan bisa nambah ...